Берегометська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Служба зайнятості Чернівецької області інформує

Дата: 25.09.2024 16:00
Кількість переглядів: 31

Фото без описуФото без описуФото без опису

Служба зайнятості Чернівецької області допомогла знайти роботу для 259 переміщених осіб

У цьому році до Чернівецької обласної  служби зайнятості звернулися та отримали послуги 1469 осіб з числа ВПО, служба зайнятості допомогла знайти роботу для 259 переміщених осіб.

В цьому році професійним навчанням охоплено 46 осіб цієї категорії, 14 переселенців брали участь у громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру, 9 –  отримали гранти на створення або розвиток власної справи, 23 – отримали ваучери на навчання.

Більшість працевлаштованих у Чернівецькому районі  – 179 осіб, ці люди працюють фахівцями,  бухгалтерами, вчителями, вихователями, продавцями, кухарами та  фахівцями  із соціальної роботи.

У Дністровському районі 63 працевлаштованих ВПО, вони працюють в органах влади та місцевого самоврядування, кухарами, фармацевтами, діловодами, прибиральниками, робітниками фермерського господарства.

У Вижницькому районі – 17 ВПО працевлаштовані та працюють підсобними робітниками, укладальниками-пакувальниками, менеджерами (управителями) із збуту, робітниками фермерського господарства та прибиральниками службових приміщень.

В минулому році до служби зайнятості звернулися 893 особи, роботу знайшли для 272 осіб, навчання проходили 27 осіб, 12 отримали мікрогранти на створення або розширення бізнесу, а 26 ваучери на навчання або підвищення кваліфікації.

Звертаємо увагу роботодавців, що за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб можна отримати компенсацію https://www.dcz.gov.ua/employer/choiceprofit/vpowar

З питань працевлаштування, отримання компенсацій можна отримати інформацію  у найближчому центрі зайнятості або за телефоном 0372950211 проконсультують фахівці Чернівецького обласного центру зайнятості.

 

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи  

Чернівецького обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь