Берегометська громада
Чернівецька область, Вижницький район

В День Незалежності міграційна служба Буковини працюватиме в штатному режимі

Дата: 21.08.2024 12:03
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

Звертаємо увагу буковинців, внутрішньо переміщених осіб, іноземців та осіб без громадянства, які проживають на території Чернівецької області, що на період дії в Україні воєнного стану скасовано святкові неробочі дні.

На виконання Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» Управління та територіальні підрозділи УДМС у Чернівецькій області працюють в штатному режимі згідно визначеного графіка роботи.

Зокрема, обласний апарат (м. Чернівці, вул. Шептицького, 25),  Відділ у справах іноземців та осіб без громадянства УДМС у Чернівецькій області (м. Чернівці, вул. Л.Кобилиці, 21-А), Чернівецькій відділ УДМС у Чернівецькій області (м. Чернівці, вул. Руська, 248-М) не працюватимуть згідно визначених графіків в неробочий день 24 серпня 2024 року.

Територіальні підрозділи УДМС у Чернівецькій області в День Незалежності України 24 серпня 2024 року працюватимуть в штатному режимі з 09.00 до 16.45.

Передсвятковий робочий день 23 серпня 2024 року у буковинських міграційників триватиме згідно визначених графіків роботи: для структурних підрозділів обласного апарату та Чернівецького відділу УДМС у Чернівецькій області – з 09.00 до 16.45, для територіальних підрозділів –  з 09.00 до 18.00.

 

Управління ДМС у

Чернівецькій області Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь