Берегометська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Міжнародний День захисту дітей!

Дата: 04.06.2024 16:46
Кількість переглядів: 52

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

       9 дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, дітей, які потрапили в складні життєві обставини з Берегометської територіальної громади у супроводі в.о начальника служби у справах дітей Людмили Киращук , брали участь у майстеркласах та цікавих розвагах під час святкового заходу до Дня захисту дітей.

Понад 200 дітей взяли участь у майстеркласах та цікавих розвагах під час святкового заходу до Дня захисту дітей.

Для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, малечі, яка опинилася у складних життєвих обставинах, дівчаток і хлопчиків, котрі приїхали на Буковину з регіонів, де тривають активні бойові дії, Служба у справах дітей Чернівецької обласної військової адміністрації разом із благодійниками створила справжнє свято дитинства. У ДРЦ «Бешкетвілль» для них організували різні локації для відпочинку і розваг, цікаву демонстрацiю поліцейської, пожежної технiки, різноманітні майстеркласи, бульбашкове шоу та багато інших цікавинок. Загалом у святковому заході взяли участь понад 200 дітей.

«Одне із основних прав дитини - бути у безпеці. Однак, через повномасштабну війну цього відчуття українські діти позбавлені. Наша область нині - це прихисток для діток, які разом з батьками приїхали з регіонів, де йдуть активні бойові дії, малечі, яка залишилася без батьків. Намагаємося створити для них тут справжній затишок. Нехай кожна дитина буде захищеною, огорнутою любов'ю, ласкою і добром. Миру усім і перемоги!».

Міжнародний день захисту дітей для малечі - це подарунки, солодощі та розваги. Для дорослих - нагадування про необхідність вирішення проблем у сфері дотримання прав дітей.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь