Берегометська громада
Чернівецька область, Вижницький район

До уваги керівників малих та середніх підприємств і фермерських господарств!

Дата: 17.05.2024 12:09
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

До уваги керівників малих та середніх підприємств і фермерських господарств!

28 травня 2024 року Центром Муніципального менеджменту (Хабітат) – впроваджуючою агенцією Міжнародної програми UA Habitat Program: «Житло +5 для ВПО у приймаючих громадах в Україні» планується ознайомчий вебінар (ZOOM): «Місцева влада/бізнес: партнерство для розвитку приймаючих громад».

Під час вебінару планується розглянути питання формування у пілотних приймаючих громадах  області експертно-орієнтованих «Агрокластерів ОТГ». Малі та середні приватні підприємства та фермерські господарства, які планують реалізовувати проєкти з вирощування, переробки та зберігання агропродукції і проєкти малої енергетики (сонячні станції, біогазові станції, тощо) до 500 тис. євро, окупність проєктів 5-10 років, відсоткова ставка від 0-5%, мають можливість до 20 травня 2024 року провести реєстрацію на сайті: www.habitatua.com у Розділі: «Реєстрація проєктів МСП та фермерських господарств – учасників «Агрокластеру ОТГ».

Також буде визначено орієнтовний обсяг інвестицій, необхідних для реалізації заявлених проєктів та початок роботи пілотних приймаючих громад області з міжнародними фінансовими організаціями і потенційними інвесторами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь