Берегометська громада
Чернівецька область, Вижницький район

8 травня - День пам'яті та перемоги над нацизмом

Дата: 08.05.2024 09:35
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

Шановна громадо! Сьогодні Україна вперше відзначає День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. Саме цей день - 8 травня – відтепер є державним святом, встановленим задля вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні.  

Нині, як десятки років тому, Україна воює з агресором. Сьогодні це путінська росія, яка посягає на нашу територіальну цілісність. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій підступного агресивного сусіда-злочинця.

Ми пам’ятаємо, яким страшним лихом для українців була Друга світова. І ми не забуваємо: той, на чиєму боці справедливість, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця істина робить нас сильнішими.  

Вічна і світла пам’ять українським воїнам, які віддали свої життя у Другій світовій війні. Шануємо їхній подвиг у кровопролитній борбі з гітлерівським режимом. Молимося за наших військових, які борються з російським нацизмом.

 Вітаю вас з Днем пам’яті та перемоги над німецьким нацизмом! Бажаю всім нам незабаром відсвяткувати ще один великий День перемоги. Слава Україні!

Селищний голова                                                                                       Сергій БОДНАРЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь