Берегометська громада
Чернівецька область, Вижницький район

8 травня - День пам'яті та перемоги над нацизмом

Дата: 08.05.2024 09:35
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

Шановна громадо! Сьогодні Україна вперше відзначає День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. Саме цей день - 8 травня – відтепер є державним святом, встановленим задля вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні.  

Нині, як десятки років тому, Україна воює з агресором. Сьогодні це путінська росія, яка посягає на нашу територіальну цілісність. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій підступного агресивного сусіда-злочинця.

Ми пам’ятаємо, яким страшним лихом для українців була Друга світова. І ми не забуваємо: той, на чиєму боці справедливість, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця істина робить нас сильнішими.  

Вічна і світла пам’ять українським воїнам, які віддали свої життя у Другій світовій війні. Шануємо їхній подвиг у кровопролитній борбі з гітлерівським режимом. Молимося за наших військових, які борються з російським нацизмом.

 Вітаю вас з Днем пам’яті та перемоги над німецьким нацизмом! Бажаю всім нам незабаром відсвяткувати ще один великий День перемоги. Слава Україні!

Селищний голова                                                                                       Сергій БОДНАРЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь