Берегометська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Взятий темп на Перемогу маємо продовжувати, підтримуючи наших захисників і одне одного.

Дата: 20.02.2024 09:37
Кількість переглядів: 71

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Незважаючи на спроби путінського режиму розколоти міжнародну солідарність щодо України і вселити зневіру у перспективи української перемоги, весь цивілізований світ продовжує непорушно стояти на боці нашої держави. 

Ба більше, з кожним днем міжнародна підтримка України посилюється, а стратегічні домовленості про майбутню співпрацю мають, без перебільшення, історичний і доленосний характер як для України, так і для наших партнерів.

🇬🇧🇩🇪🇫🇷Це стосується насамперед вже укладених угод про безпекові гарантії для України з провідними державами світу і Європи, зокрема — Великобританією, Німеччиною і Францією. Ці угоди є продовженням Спільної декларації про підтримку України, ухваленої державами – членами «Групи семи» (G7), яку станом на 16 лютого схвалили вже 25 країн. Відтак ідентичні угоди про безпекові гарантії для України планують підписати й інші наші союзники — розвинені та впливові держави різних континентів. Угоди діятимуть упродовж наступних десяти років. 

Держави-підписанти підтверджують свою підтримку Україні у протидії дійсній і можливій майбутній агресії росії та непохитну відданість стратегічній меті України — відновити свої міжнародно визнані кордони та зробити так, щоб майбутня агресія росії проти України була неможливою.

🤝Вони також беруть на себе зобовʼязання допомагати нашій державі у розвитку військових спроможностей, оборонної промисловості, флоту, навчанні фахівців Сил безпеки і оборони України;  надавати необхідну фінансову і гуманітарну підтримку; посилювати санкційний тиск на росію; спільно працювати над створенням трибуналу щодо злочину агресії путінського режиму проти України тощо.

У майбутньому укладені угоди сформують розгалужену і дієву архітектуру безпекових гарантій для України. Вони не є альтернативою членству в НАТО, однак стануть ефективним інструментом захисту для нашої держави до моменту вступу у Північноатлантичний альянс.

💪Це надзвичайно вагомий і позитивний результат дипломатичної роботи нашої держави, яким не варто нехтувати. Адже такі досягнення України на міжнародній арені можливі передусім завдяки єдності і згуртованості українського народу, стійкості і непокірності перед ворогом Збройних сил України та державницькому лідерству Президента Володимира Зеленського.

Взятий темп на Перемогу маємо продовжувати, підтримуючи наших захисників і одне одного.

🇺🇦Разом переможемо! 

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь